Косене на трева

Нашата основна дейност е косене на трева.

След като наш клиент се свърже с нас, първо извършваме оглед на обекта – тревни площи, паркове, зелени площи в дворове на предприятия, фотоволтаични паркове, поляни за организирани събития и други. По време на огледа правим консултация на клиента относно нашата услуга – предлагаме както еднократно почистване на трева, така и абонаментно, с мониторинг от наша страна. След огледа изготвяме оферта в зависимост от нуждите на клиента.

Ние предлагаме на своите клиенти поддръжка и косене на тревни площи в частни дворове и парцели, пред офиси и офис – сгради, паркове и поляни, косене на зелени площи и почистване на парцели от растителност.

Косенето на трева се извършва на определени интервали, ето защо ние предлагаме на своите клиенти абонаментно косене на тревни площи, както и еднократна коситба на затревени терени.

Цените зависят от обекта, ето защо преди да Ви предложим оферта, ние правим консултация с оглед на терена. След всяка коситба се извършва почистване и изхвърляне на отпадъците от тревата.

Ние използваме качествена градинска техника – която предотвратява накъсването и „сдъвкването” на тревата при косене, както и нарушаването на кореновата й система. Извършваме косене на трева с моторна коса, моторна косачка, трактор и др.

Работим предимно в област Ямбол и югоизточна България.

При някои тревни площи се срещат участъци с храсти. Ние предлагаме и този вид услуга – изчистване от храсти или подрязване на храсти. Цените се определят след оглед и консултация на терена. 

Пръскане с хербицид е друг вид наша услуга.

За повече информация може да се свържете с нас. 

+359 878 52 65 84 

+359 887 22 63 22

КОНТАКТИ:

ТЕЛЕФОН:

+359 878 52 65 84
+359 887 22 63 22

EMAIL:

diyan.mandev@gmail.com

*Работим предимно в област Ямбол и     югоизточна България.

*Политика на поверителност