Косене на трева

Нашата основна дейност е косене на трева.

косене на треваСлед като наш клиент се свърже с нас, първо извършваме оглед на обекта – тревни площи, паркове, зелени площи в дворове на предприятия, фотоволтаични паркове, поляни за организирани събития и други. По време на огледа правим консултация на клиента относно нашата услуга – предлагаме както еднократно почистване на трева, така и абонаментно, с мониторинг от наша страна. След огледа изготвяме оферта в зависимост от нуждите на клиента.

Ние предлагаме на своите клиенти поддръжка и косене на тревни площи в частни дворове и парцели, пред офиси и офис – сгради, паркове и поляни, косене на зелени площи и почистване на парцели от растителност.

Косенето на трева се извършва на определени интервали, ето защо ние предлагаме на своите клиенти абонаментно косене на тревни площи, както и еднократна коситба на затревени терени.

Цените зависят от обекта, ето защо преди да ви предложим оферта, ние правим консултация с оглед на терена. След всяка коситба се извършва почистване и изхвърляне на отпадъците от тревата.

Ние използваме качествена градинска техника – която предотвратява накъсването и „сдъвкването”  на тревата при косене, както и нарушаването на кореновата й система. Извършваме косене на трева с моторна коса, моторна косачка, трактор и др.

Работим предимно в област Ямбол и югоизточна България.

изрязване на храсти, подрязване на храсти, премахване на храсти

При някои тревни площи се срещат участъци с храсти. Ние предлагаме и този вид услуга – изчистване от храсти или подрязване на храсти. Цените се определят след оглед и консултация на терена. 

пръскане с хербицид на треваПръскане с хербицид е друг вид наша услуга. За повече информация може да се свържете с нас на следните телефонни номера:

  • +359 878 52 65 84 
  • +359 887 22 63 22